Wie is Turningpoint-counseling?

 

Dat ben ik, Inge van der Vies, en woonachtig in het Brabantse   Oosterhout.

Wie ben ik?

Ik ben een open en toegankelijke vrouw met warmte en humor. Tussen mijn 20e en 35e  levensjaar ben ik werkzaam geweest in de marketing, reclame en sales.

Na een verblijf van bijna 10 jaar in het buitenland ben ik bij terugkeer in Nederland gaan werken in de non-profit sector. (VluchtelingenWerk, Humanitas) Vanaf die tijd wilde ik alleen nog maar met en voor mensen werken. Mensen die in moeilijke omstandigheden hun leven weer op de rail proberen te krijgen.

Counseling-Coaching

Ik heb mij omgeschoold tot counselor en heb diverse aanvullende trainingen en cursussen gevolgd om mijn deskundigheid uit te breiden en op peil te houden. Met al deze ‘tools’ en persoonlijke kwaliteiten kan ik u op velerlei manieren en vanuit diverse invalshoeken helpen. Ik kijk daarbij niet alleen naar u als individu, maar plaats uw knelpunten graag in een bredere context. Immers, ieder persoon maakt deel uit van een groter geheel. Om zo dicht mogelijk bij die context te komen werk ik bij voorkeur niet vanuit een eigen praktijkruimte, maar bezoek ik u bij u thuis. U hoeft de deur niet uit en bent in u vertrouwde omgeving. Dit bevordert een ontspannen en natuurlijke situatie waarin het prettig samenwerken is.

Trainingen-Workshops

Tijdens mijn werk bij Humanitas, waarbij ik opvoedondersteuning biedt aan (ex)-gedetineerde moeders, train gedetineerde moeders om hun opvoedvaardigheden te versterken/verbeteren. De vrijwilligers met wie ik werk train en coach ik op hun communicatieve kwaliteiten. Ik heb hiervoor een opleiding gevolgd bij het Humanistisch centrum voor opvoeding en onderwijs en ben geautoriseerd trainster. Het assortiment gereedschappen dat ik tot mijn beschikking heb is zeer ruim, prikkelend, speels, creatief en in te zetten in praktisch elk gezelschap

Wie is Turningpoint ?